Кіровоград: у міській раді розроблятиметься програма підтримки ОСББ

Січень 28, 2016 | Новини | Переглядів: 1335 | Коментарі: 0

Головне управління житлово – комунального господарства міської ради розроблятиме ще одну галузеву програму соціально – економічного розвитку міста.

Це буде програма економічної підтримки ОСББ та ЖБК. Відповідне доручення начальнику головного управління дала постійна депутатська комісія з питань бюджету, податків, фінансів, планування та соціально-економічного розвитку на своєму засіданні 27 січня.

Рішення про необхідність розроблення такої програми виникла після розгляду звернення до міської ради існуючого об’єднання співвласників багатоквартирних будинків “Промінь 2006” щодо співфінасування з міського бюджету розроблених мешканцями будинку проектів енергозбереження.

Програма має бути підготовлена на розгляд міської ради вже до 1 березня, а фінасування об’єднань мешканців може розпочатися у ІІ півріччі, після коригування міського бюджету за результатами шести місяців діяльності. Депутат міської ради Олександр Цертій висловив під час обговорення власну думку. Вона полягає у тому, що така програма має стимулювати створення нових ОСББ. А тому, першочергове фінасування капітальних ремонтів житлового фонду має здійснюватися у тих будинках, мешканці яких виявили бажання об’єднатися для його утримання власними силами. Фінансування ж існуючих ОСББ, на думку депутата, порушуватиме права багатотисячноЇ армії жителів приватного сектора, які самотужки утримують своє господарство

джерело.
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool