Кіровоград: у міській раді продовжив роботу постійно діючий семінар для посадовців

Квітень 27, 2016 | Новини | Переглядів: 1309 | Коментарі: 0

Сьогодні, 27 квітня, у Кіровоградській міській раді продовжив свою роботу постійно діючий семінар для посадових осіб виконавчих органів, які виконують обов’язки з ведення діловодства.

Провели заняття на тему: „Оновлення законодавства України про державну службу” у формі „Круглого столу” керуючий справами виконавчого комітету міської ради Альвіна Бондаренко спільно із заступником директора „Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, керівників державних підприємств, установ і організацій Кіровоградської обласної державної адміністрації” Сергієм Вороною.

Альвіна Бондаренко ознайомила учасників семінару з положеннями прийнятого Закону України „Про державну службу”, який набирає чинності від 01 травня 2016 року. Доповідачі детально зупинилися на відмінностях між діючим та новим законом „Про державну службу”.
В ході навчання присутні мали змогу отримати відповіді на питання щодо змін в законодавстві України.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool