Кіровоград: у дитячому інфекційному відділенні завершуються ремонтні роботи

Листопад 18, 2015 | Новини | Переглядів: 5310 | Коментарі: 0

Із понеділка, 23 листопада, палати і бокси дитячого інфекційного відділення Центральної міської лікарні на Фортечних валах почнуть обживатися медичним персоналом і наповнюватися необхідною апаратурою.

Хід завершення ремонту у цьому надзвичайно важливому для обласного центру закладі охорони здоров’я перевірив секретар міської ради Іван Марковський сьогодні, 18 листопада. До кінця тижня, запевнили будівельники, тут завершать встановлення освітлювальних приладів і елементів опалення.
Продовжуються ремонтні роботи і у паліативному відділенні лікарні. На об’єкті тривають роботи з утеплення фасаду і штукатурки внутрішніх стін.


Цього дня Іван Марковський також заїхав на вулицю Андріївську, де облаштовується ливнева система і асфальтується дорожнє покриття. Капітальний ремонт дороги розпочався і по вулиці Верхній Биківській.
- Реконструкція асфальтового покриття на цій вулиці дозволить суттєво розвантажити транспортні потоки у центральній частині Кіровограда, - відзначив секретар міської ради.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool