Кіровоград: у дбайливого господаря на прибудинковій території завжди порядок

Квітень 24, 2014 | Новини | Переглядів: 1224 | Коментарі: 0

Тисячі кіровоградців, мешканців приватного сектору стали активними учасниками місячника з благоустрою. Вони дбайливо доглядають територію біля свого обійстя, вкладають серце й душу, щоб вона милувала око.

Щира вдячність від міської влади тим, хто вболіває за рідне місто і розуміє, що від порядку біля власного будинку значною мірою залежить і ошатність та краса всього нашого Кіровограда.

Полтавець Євгенія Василівна, провул. 40 років України, 10; Снять Костянтин Володимирович, вул. Панфіловців, 61; Гладкова Антоніна Леонідівна, вул. Габдрахманова, 51; Крамаренко Галина Юхимівна, вул. Генерала Шумілова, 56; Маланивич Раїса Сергіївна, вул. Генерала Шумілова, 58; Нагайчук Світлана Володимирівна, вул. Комсомольська, 22; Шрамкевич Людимила Василівна, вул. Комсомольська, 19.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool