Кіровоград: у бібліотеці відбувся екологічно- інформаційний марафон

Квітень 23, 2016 | Новини | Переглядів: 1577 | Коментарі: 0

Природа – життя. Вічне, таке прекрасне, таке цікаве і загадкове, що скільки б ми його не вивчали, - таємниці завжди залишаються, і скільки б не милувалися його красою, - воно завжди приноситиме радість. От тільки слід свято берегти це життя.

З метою спонукати дітей бути уважнішими до тендітного і вразливого довкілля планети Земля, виховання почуття відповідальності за збереження природи , у бібліотеці філії №8 відбувся 22 квітня екологічно – інформаційний марафон «Гармонія людини і природи», на який було запрошено учнів 3 го класу ЗНЗ №16

Екологічна стежина «Чарівне моє довкілля» донесла до уваги дітей, що всі люди на планеті повинні турбуватися про долю спільного довкілля, адже воно – джерело тепла, добра і краси. Вони дізналися, як людина впливає на природу і чому потрібно охороняти навколишнє середовище.

Розповідь – екскурс «Чорний біль над білим світом» поглибив знання присутніх про аварію на Чорнобильській АЕС, спонукав ще раз проаналізувати, осмислити події цієї трагедії.

Під час заходу учні з захватом переглянули інтернет-подорож «Чудова, прекрасна наша Земля», де чарівна природа Землі не залишила їх байдужими. Відео ролик «Тварини Чорнобиля» спонукав дітей замислитися про всемогутність і безсилля людини.
Третьокласники залюбки брали участь у цікавих та різноманітних вікторинах і іграх, де показали свою ерудованість, креативність; у інтерактивній грі «Бережи природу для людського роду», створивши «Дерево добрих справ», де вони висловили думки щодо свого внеску у збереження навколишнього середовища.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool