Кіровоград: у бібліотеці відбувся бліц-турнір «Відстояти життя на землі»

Квітень 15, 2016 | Новини | Переглядів: 1071 | Коментарі: 0

Читати про природу – це добре, та набагато краще прогулятися по лісу і прислухатися до неї, вона розкаже вам те, що не написано в книжках.

Людина виділяється з природи своїм розумом, щирим серцем. Тож збережімо кожне гніздечко, не дозволяймо вбивати птахів і тварин. Ми всі дуже добре знаємо, як поводитись, щоб не нанести збитку природі, і багато говоримо про її захист. Але треба кожному почати з себе, душею відчути єдність з природою

Колектив бібліотеки-філії №10 приділяє значну увагу екологічній просвіті юних користувачів. На цей раз, під час бліц-турніру «Відстояти життя на землі», змагалися дві команди «Фауна» і «Флора» у таких геймах: «Запитання»; «Заморочки з бочки»; «Ти мені - я тобі»; «Темна конячка»; «Загадки для вболівальників»; «Гонка за лідером». Найактивніші та ерудовані були Настя Бамбул, Аня Чумаченко, Єлізавета Зозуля, Вікторія Малкова, Настя Коваль, Максим Мартинцов.
Учасники заходу прийшли до висновку, що людина – це частина природи і саме їй ми зобов’язані своїм існуванням. Станьмо розумними господарями на своїй землі і пам’ятаймо, що екологічне забруднення, як ланцюгова реакція, може призвести до катастрофи.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool