Кіровоград: у бібліотеку запросили найактивніших читачів

Січень 07, 2016 | Новини | Переглядів: 1469 | Коментарі: 0

Напередодні найголовнішого і найвеличнішого свята Різдва Христового бібліотекарі філії №4 гостинно запросили до своєї оселі друзів - найактивніших читачів.

У імпровізованій народознавчій світлиці ведуча заходу «Від Різдва до Водохреща» нагадала присутнім про давні традиції святкування зимових свят, які через століття дійшли до наших днів.

Піднесеного настрою надала згадка про різдвяні застілля та страви Святого Вечора, які не тільки тішать особливою щедрістю після Великого посту, а й є символом добробуту та надії на світле майбутнє. Найважливішим у цьому святі є те, що і діти, і дорослі у святкові дня Різдва сподіваються на чудо, на здійснення мрій.

Наша постійна читачка і вигадниця-майстриня Алла Молдавану поділилася з присутніми секретами своєї майстерності у створенні картин з круп, адже здавна доброю ознакою на старий новий рік, що скоро завітає до кожної домівки, є посівання житом, пшеницею, вівсом з побажаннями миру, добра, здоров’я, щастя і добробуту.

Тож, вітаємо усіх своїх користувачів з Різдвом Христовим. Зичимо миру та спокою нашим родинам, славній Україні! Закликаємо усіх у світле свято Різдва Христового не забувати виказувати свою любов до близьких і рідних, друзів і просто знайомих.

Ірина Абрамова
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool