Кіровоград: у 4 районах області адміністративні послуги уже надаються через пошту

Липень 09, 2013 | Новини | Переглядів: 907 | Коментарі: 0

Перший заступник голови облдержадміністрації Віктор Серпокрилов провів засідання робочої групи "Сталий регіональний економічний розвиток, бізнес-клімат, міжнародна інтеграція і співпраця" обласного комітету з економічних реформ, де розглядалося питання налагодження роботи центрів надання адміністративних послуг на місцях, а також надання адміністративних послуг засобами поштового зв’язку

Надання адміністративних послуг через пошту уже відпрацьовано і налагоджено у 4 районах області - Олександрійському, Бобринецькому, Долинському та Олександрівському, а також у місті Олександрії. Завдання, яке стоїть перед іншими районами - налагодити відповідну співпрацю дозвільних центрів та засобів поштового зв’язку вже до початку серпня – більшість районів уже готові до реалізації цього завдання, іншим доведеться надолужувати, аби встигнути чітко в термін.
Для надання адміністративних послуг залучено 48 поштових відділень визначено і безпосередньо перелік послуг в межах 20 позицій.
Пришвидшення обласна влада вимагає від райдержадміністрацій та міськвиконкомів також і в питанні створення центрів надання адміністративних послуг. Визначено чіткий термін – вже до першого жовтня відповідні центри повинні запрацювати в усіх районах та містах області.
- Ми повинні вже не обговорювати завдання, а звітувати про конкретні результати. Цього вимагає Президент України, цього вимагає і голова облдержадміністрації. Вже достатньо проведено різних заходів, видано всі необхідні розпорядчі документи. Усі райони повинні у найкоротший термін забезпечити створення центрів надання адміністративних послуг, і не чекати при цьому 1 листопада, - наголосив Віктор Серпокрилов.
Нині ж представники райдержадміністрацій та міськвиконкомів у режимі он-лайн зв’язку проінформували про стан реалізації цього завдання на сьогоднішній день.
Добре налагоджено роботу центру надання адміністративних послуг у Кіровограді, є свій центр в Олександрії, нещодавно він з'явився і в Ульяновському районі. Як стало відомо під час засідання робочої групи відповідний центр створено і у Знам'янці. Але з огляду на те, що Знам'янський МВК не всіх вимог дотримався в організації роботи цієї установи – замала площа приміщення, немає інформаційного стенду, то і члени робочої групи, і перший заступник голови ОДА таким результатом роботи Знам'янки лишились незадоволені. Недоліки доведеться усувати якнайшвидше.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool