Кіровоград: тролейбуси 1 та 9 відновлять свою роботу

Лютий 14, 2013 | Новини | Переглядів: 1773 | Коментарі: 0

Сьогодні, 14 лютого, в приміщенні Кіровоградської міської ради відбулося засідання комісії з розгляду скарг громадян про нетактовну поведінку водіїв автобусів.

На комісії було розглянуто дві скарги на водіїв маршруток №134 та №108. Директорам автотранспортних підприємств ПП «Інгул Транс Авто» та ПП «Олікс» було рекомендовано вжити суворі дисциплінарні заходи впливу та на наступному засіданні доповісти щодо їх виконання.
Під час засідання комісії заступник начальника управління розвитку транспорту та зв’язку міської ради Віктор Зубченко відзначив, що на адресу управління надходили також скарги від ветеранів та людей похилого віку щодо відсутності на лінії тролейбусів №1, №5 та №9. Станом на сьогоднішній день міській владі вже вдалося позитивно вирішити це питання. Так із 15 лютого на лінії відновлять свою роботу тролейбуси №1 та №9.

джерело
фото Ігоря Філіпенка.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool