Кіровоград: жінка загинула від «Колонки-вбивці»

Лютий 11, 2016 | Новини | Переглядів: 2167 | Коментарі: 0

Черговими жертвами бездимохідної газової колонки, так званої «Колонки-вбивці», стали жінка 1982 року (смертельний випадок) та діти 2001 та 2009 років народження.

7 лютого 2016 року в однокімнатній квартирі, п’яти поверхового будинку району Ковалівка, м. Кіровограда, стався нещасний випадок, причиною якого є отруєння потерпілих чадним газом в результаті користування бездимохідною газовою колонкою.

Бажання власника помешкання, який до речі не є потерпілим, покращити рівень життя своєї родини, а саме - віднайти джерело гарячого водопостачання й призвело до лиха. Самовільно встановивши бездимохідну колонку, не розумів того що скоює злочин з крадіжки газу, а тим паче що наражає на небезпеку людей що поруч проживають.

Кировоград: Андрей Райкович проверил состояние детсада (ФОТО)

Бездимохідну колонку господар під’єднав до системи водо та газопостачання за допомогою гнучких гумо-тканинних рукавів (т.м. шланг). На території України виробництво та використання бездимохідних газових колонок – ЗАБОРОНЕНО чинним законодавством!

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool