Кіровоград: три конкурси напередодні свята (ФОТО)

Вересень 17, 2015 | Новини | Переглядів: 2063 | Коментарі: 0

Конкурс ідей та проектів проходив у Кіровоградській міській централізованій бібліотечній системі напередодні Всеукраїнського Дня бібліотек.

Про свої досягнення та неординарні ідеї розповідали бібліотекарі у вигляді стендової презентації. Найкращою було визнано аж дві творчі ідеї бібліотеки-філії № 13 (завідуюча – Раїса Мартиненко). Бібліотекарі організували Wall-art – чарівну стіну для робіт своїх читачів, присвячених темі морських глибин. А ще – Бібліопікнік, на якому діти, граючися, навчалися англійській мові.
Крім того були підведені підсумки міського етапу обласного конкурсу інновацій «Формування громадянської позиції, національної свідомості, культури і духовності». У ньому взяли участь шість бібліотек-філій Кіровоградської міської централізованої бібліотечної системи. Усі проекти, представлені на конкурс, такі цікаві та креативні, що журі було дуже складно обрати найкращого. Переможцем став колектив бібліотеки-філії № 10 (завідуюча – Наталія Анісімова) з інноваційним проектом «Завадівка – краплиночка на карті».
І третій конкурс – «Бібліотекар+» розкрив багатогранні таланти працівників бібліотек, показав світу, які вони небайдужі до творчості та мистецтва. Багато творів, зроблених руками бібліотекарів, було представлено на конкурс. Тут і вишивка нитками і бісером, і вишиванки, картини із солоного тіста, ляльки – всі витвори варті уваги та відзнаки. Найбільше голосів під час голосування отримали роботи Оксани Монзалевської, бібліотекаря Кіровоградської центральної міської бібліотеки.
Переможці всіх трьох конкурсів отримали грамоти та цінні подарунки. Свято, під час якого нагороджували бібліотекарів, проходило біля Кіровоградської центральної міської бібліотеки і довело, що сучасні бібліотеки проводять велику роботу з читачами, при цьому творять справжні шедеври своїми руками.

Автор тексту - Ірина Хоменко
Автор фото – Ігор Підвалихата

Конкурс ідей та проектів проходив у Кіровоградській міській централізованій бібліотечній системі напередодні Всеукраїнського Дня бібліотек.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool