Кіровоград: «Теплоенергетик» виступає за своєчасне прийняття бюджету

Січень 15, 2014 | Новини | Переглядів: 1069 | Коментарі: 0

Всі комунальні підприємства чекають прийняття державного бюджету України тому, що тоді будуть затверджені і місцеві бюджети, з яких вони і отримують фінансування. Не є виключенням і підприємство, яке вже багато десятиріч поспіль надає послуги з централізованого теплопостачання та виробляє електричну енергію для кіровоградців – «Теплоенергетик»

 Директор підприємства, Сергій Кравченко, поділився планами на 2014 рік, які можуть бути здійснені лише за умови підтримки підприємства, що за своєю структурою є комунальним, коштами з бюджету міста.

«Тож ми, як виробничники, очікуємо, що депутати всіх рівнів з розумінням поставляться до такого надзвичайно важливого питання як прийняття бюджету»,- сказав Сергій Кравченко. «На нашому підприємстві працює більш ніж півтисячний трудовий колектив. Це прекрасні спеціалісти своєї справи, люди віддані роботі, готові щоденною працею зігрівати і освітлювати домівки кіровоградців! Та без підтримки міської влади, без врахування потреб комунального підприємства в бюджеті 2014 року, нам буде важко»,- наголосив директор підприємства.

  Сергій Кравченко звернув увагу, що на реконструкцію вул. Київської та вул. Гагаріна вже є розроблені інститутом «Кіровоградагропроект» та затверджені службою «Укрінвестекспертизи» проекти. Замінивши трубопроводи на цих вулицях, місто отримає якісне і безперебійне теплопостачання для великої кількості споживачів. Вартість проектів яких складає близько 10 млн. грн. За результатами наради було вирішено питання про термінове виділення близько 200 тис. грн. на обстеження підводної частини греблі ТЕЦ на р. Інгул. Також, було вирішено виділити кошти на ремонт підкранових шляхів мостового крану. Інститутом «Кіровоградагропроект» вже розроблено проектно-кошторисну документацію по реконструкції та ремонту колон та підкранових шляхів. Велика увага приділялась і вирішенню інших питань, було надано низку доручень і розроблено шляхи вирішення проблем. Проведенням подібної робочої наради міська влада наочно продемонструвала своє розуміння проблемних питань, які існують на комунальних підприємствах і головне, бажання їх вирішувати в найкоротші строки. Тож директор КП «Теплоенергетик», висловлюючи загальну думку очолюваного ним трудового колективу, сподівається на якнайшвидше прийняття бюджету, після чого стане можливим фінансування вже попередньо погоджених з міською владою проектів. «Ми комунальне підприємство. Працюємо для кіровоградців і заради того, щоб людям було комфортно і зручно жити в місті. Але ми також розраховуємо на допомогу міста навзаєм»,- підсумував Сергій Кравченко.

за матеріалами


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool