Кіровоград: тариф, як і обіцяла міська влада, діятиме з 20 червня 2014 року

Червень 19, 2014 | Новини | Переглядів: 1455 | Коментарі: 0

Сьогодні секретар міської ради Іван Марковський поспілкувався з журналістами з приводу прийняття на виконавчому комітеті Кіровоградської міської ради рішення про встановлення нового тимчасового тарифу на проїзд у громадському транспорті у розмірі 2 грн.50 коп. Тариф, як і обіцяла міська влада, діятиме з 20 червня 2014 року.

Наступним етапом після прийняття рішення стане створення комісії, яку очолить заступник міського голови Сергій Васильченко, по визначенню економічно та соціально обґрунтованих тарифів. До її складу ввійдуть фахівці-економісти. Також Іван Марковський запросив представників громадських організацій взяти участь у роботі комісії.
Ще одним кроком діяльності робочої групи стане вивчення досвіду у напрямку громадських перевезень інших міст України. Зокрема, найближчим часом Сергій Васильченко перейматиме досвід таких міст як Черкаси та Вінниця.
До 1 серпня всі розрахунки витрат перевізників, опрацьовані комісією, будуть узгоджені з Антимонопольним комітетом та іншими контролюючими органами, щоб 1 вересня встановити новий економічно обґрунтований тариф.
Також на прес-конференції секретар міської ради повідомив присутнім журналістам про відновлення маршрутного таксі №6, що з'єднає мікрорайон Беляєва та Лісопаркову. Оскільки його відновлення наполегливо вимагають громадяни міста. На транспортне сполучення даного маршруту останнім часом надходить чимало скарг. Ще одним з проблемних маршрутів залишається маршрут Жадова-Лісопаркова. Міська влада планує працювати і над вирішенням цього питання.

Джерело фото Ігоря ФІЛІПЕНКА.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool