Кіровоград: «Таланти рідного міста» (ФОТО)

Квітень 23, 2013 | Новини | Переглядів: 1034 | Коментарі: 0

Сьогодні, 23 квітня, у Кіровограді стартує новий проект - Фестиваль-конкурс з художньої самодіяльності «Таланти рідного міста», присвячений відзначенню дня заснування міста Кіровограда.

Про це повідомила під час прес – конференції у міській раді начальник відділу культури і туризму Анна Назарець. Започаткований фестиваль, відзначила Анна Назарець, передбачає проведення на конкурсних засадах виступів аматорськими колективами підприємств, установ, організацій обласного центру. Триватиме Фестиваль-конкурс з дня оголошення по 1 вересня.

За словами Анни Назарець, Фестиваль-конкурс має виявити та заохотити талановитих виконавців, аматорських колективів для підтримки їх розвитку, розкриття творчого потенціалу та забезпечити подальший розвиток різножанрового народного мистецтва і залучення широкої громадськості до проведення заходів в рамках відзначення річниці з дня заснування міста Кіровограда. До участі у Фестивалі-конкурсі запрошуються аматорські колективи підприємств, установ, організацій міста Кіровограда.

Заявки на участь у Фестивалі-конкурсі приймаються відділом культури і туризму до 1 серпня за адресою: вул. Велика Перспективна, 41, кімн. 425-424.

Виступи колективів повинні містити:
- презентацію свого колективу;
- номер художньої самодіяльності
Програма виступу може складатися з наступних номінацій:
- вокально-хоровий (хорові колективи, вокальні ансамблі, ансамблі пісні і танцю, солісти-вокалісти);
- хореографічний (ансамблі класичного, народного, бального, естрадного, сучасного танцю);

за матеріалами

фото Ігоря Філіпенка.

Кіровоград: «Таланти рідного міста» (ФОТО)

Кіровоград: «Таланти рідного міста» (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool