Кіровоград: святкуємо разом з бібліотекою День студента!

Листопад 06, 2013 | Новини | Переглядів: 1065 | Коментарі: 0

«14 листопада о 13.00 стань учасником веселої та креативної акції «Святкуємо разом з бібліотекою День студента!» - закликає усіх Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім. О.М. Бойченка.

Студентська пора - найяскравіший час в житті мабуть кожного з нас. Це - нові знайомства і друзі, лекції і сесії, життя в гуртожитку і кумедні пригоди, цікавий відпочинок і дипломні роботи до ранку, незабутні викладачі і прогуляні пари… Спогади про студентське життя ще не раз теплою хвилею огорнуть людину, якій пощастило бути студентом… День студента – це особливе та бажане свято як для молоді, так і для юнацької бібліотеки.
Гарантуємо, що кожен в цей день знайде щось цікаве для себе, адже програма заходу різнопланова.
Хочеш стати активним вболівальником, отримати святковий настрій, позитивні емоції, призи, й просто подрайвувати - завітай на конкурсну програму «Студентський феєрверк». Початок о 13.00 (ІІ поверх).
Учасники конкурсної програми - студенти: Державного вищого навчального закладу «Кіровоградський будівельний коледж»; Кіровоградського медичного коледжу ім. Є.Й. Мухіна; Кіровоградського машинобудівного коледжу Кіровоградського національного технічного університету; Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка; Кіровоградської льотної академії Національного авіаційного університету.
Не пропустить можливість підтримати улюблений навчальний заклад!
 Якщо Ваше захоплення читання або потрібна література для навчання – познайомся з книжковою виставкою – інсталяцією «Хто знання має, той мур зламає!», яка працюватиме у відділі абонементу (І поверх).
За умовним бібліотечним парканом розгорнеться справжній палац знань. Граніт науки видається безкоштовно! Особливо допитливі зможуть вивчити десять заповідей справжнього студента!
 За наявності читацького та студентського квитків - гарантовано отримай «Дисконтну картку студента», яка дає унікальну можливість - знижки на товари та послуги в освітніх, юридичних, торгових, розважальних та культурних закладах (ІІ поверх сектор соціокультурної діяльності).
 Напиши свої вітання та побажання на «Паркані привітань» (фойє бібліотеки).
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool