Кіровоград: свята тривають!

Січень 17, 2014 | Новини | Переглядів: 930 | Коментарі: 0

Нещодавно працівники відділу мистецтв Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім.О.М.Бойченка провели ряд цікавих святкових заходів на базі Кіровоградської обласної громадської організації УТОС (Українське товариство сліпих).

Для усіх бажаючих було організовано майстер-клас «Зимові витинанки». І дорослі, і діти з захопленням виготовляли витинанки та паперових янголів власноруч. Також було проведено казковий екскурс «Подорожуємо разом з Дідом Морозом», під час якого слухачі здійснили віртуальну мандрівку по різним країнам світу, де їх зустрічали місцеві Діди Морози. Також учасники заходу змогли більше дізнатися про різноманітні новорічні та різдвяні традиції.
І хоча новорічні свята вже завершуються, цікаві заходи та майстер-класи в Кіровоградській обласній бібліотеці для юнацтва ім. О. М. Бойченка тривають! Запрошуємо усіх бажаючих!
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool