Кіровоград: стежками рідного міста

Вересень 19, 2014 | Новини | Переглядів: 1019 | Коментарі: 0

19 вересня у читальному залі бібліотеки-філії №8 було проведено краєзнавчий квест «Стежками рідного міста» з підлітками Шкільного мікрорайону. Таким чином бібліотекарі прагнули провести захід у неординарній та креативній формі.

Діти продемонстрували свою креативність, активність, неабиякі знання історії рідного міста.
Кожна людина на землі має рідну матір, рідну мову, єдину Батьківщину та край, в якому народилась та живе. Та не кожен з нас добре знає свою, малу Батьківщину.
3 самого малку ми чуємо слова: «Люблю своє місто, свою Батьківщину. Але чи часто ми усвідомлюємо, що вкладаємо в ці слова? Адже це так природно просто: любити своє місто... Та чи часто ми задаємося питанням:– “За що?”

У бібліотеці був проведений огляд літератури ілюстрованої книжкової виставки «Краю мій – розкішний, прекрасний, багатий!», де було показано минулий і сучасний Кіровоград, його історія, відомі люди (письменники, поети, вчені, педагоги, художники, тощо) та Кіровоградщина у дзеркалі часу.
Бібліотекарі провели віртуальний мікрофон «За що я люблю своє місто?», де учні висловили свої думки щодо перспектив розвитку рідного міста і яким вони його бачать у майбутньому, також діти переглянули відео «Кіровоград – я люблю тебе», де було показано, що любов до міста визначається справами, а не словами.
Наприкінці, родзинкою заходу став творчий стенд «Кіровоград – місто моїх мрій», де присутні мали можливість проявити свою фантазію, висловити щирі почуття до міста, де вони народились, помріяти про його майбутнє.

Бібліотекар читального залу Олена Холоденко
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool