Кіровоград: стан розгляду звернень громадян за 11 місяців 2013 року

Грудень 12, 2013 | Новини | Переглядів: 841 | Коментарі: 0

За січень – листопад поточного року на розгляд до Кіровоградської ОДПІ ГУ Міндоходів у Кіровоградській області надійшло 76 письмових звернень громадян, з них: заяв 75 (98,7 %), 1 скарга (1,3 %), 0 пропозицій (0 %).

Розглянуто та виконано з дотриманням законодавчо встановлених термінів 75 звернень, 1 - знаходиться на розгляді (термін розгляду не настав).
Збільшення кількості письмових звернень до Кіровоградської ОДПІ в 2013 році у співставленні з 2012 роком свідчить про підвищення рівня довіри громадян до податкових органів, зростання рівня громадської свідомості населення та обізнаності громадян з питань податкового законодавства.
Крім того протягом січня – листопада 2013 року посадовими особами Кіровоградської ОДПІ на особистому прийомі було прийнято 23 громадянина.
Аналіз тематики звернень під час особистого прийому свідчить, що громадяни зверталися з питаннями щодо застосування норм чинного податкового законодавства, зокрема, спрощеної системи оподаткування, податку на доходи з фізичних осіб, податку на додану вартість, погашення податкового боргу, тощо.

Прес-служба Кіровоградської ОДПІ


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool