Кіровоград: спростування заяви Правого сектору

Липень 07, 2014 | Новини | Переглядів: 1214 | Коментарі: 0

Заява керівника Дніпропетровського осередку ПП «Правий сектор» відносно бездіяльності органів прокуратури Кіровоградщини в питанні перевірки діяльності Долинського нафтопереробного підприємства не відповідає дійсності.

Зокрема, прокуратура області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому слідчим управлінням фінансових розслідувань Головного управління Міндоходів в області за ч. 2 ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України.
По кримінальному провадженню для проведення всебічного та ґрунтовного розслідування створено слідчу групу. Першочергове завдання встановити законність виготовлення ПММ та підприємства-контрагенти , яким здійснювалася їх реалізація.
Оскільки підприємство зареєстровано на території іншої області в відповідні органи Міндоходів та контролюючі органи направлено запити про витребування документації щодо фінансово-господарської діяльності.
За постановою прокуратури області дано доручення територіальним контролюючим органам провести перевірки діяльності вказаного підприємства на предмет дотримання вимог чинного законодавства.
Також, наголошуємо, що жодні офіційні заяви чи докази про незаконну діяльність Долинського підприємства від представників вказаної політичної партії до органів прокуратури, СБУ чи правоохоронних органів не надходили.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

читайте: Кіровоград: Запобіжний захід трьом підозрюваним у розбійному нападі на Долинське НПЗ залишено без змін
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool