Кіровоград: спецоперація «Візит»

Травень 22, 2014 | Новини | Переглядів: 1163 | Коментарі: 0

У рамках операції «Візит» у цьому році дільничні інспектори міліції вже завітали до кількох десятків тисяч осель жителів області.

Під час зустрічей з населенням «шерифи» роздають свої візитки та профілактичні пам’ятки «Міліція інформує, застерігає, радить».
У ході вжитих заходів правоохоронці виявили кількадесят пенсіонерів, які потребуюсь соціального захисту. Інформацію про них було надано до органів місцевого самоврядування.
Наприклад, дільничні інспектори міліції Знам’янського міськвідділу відвідали вже майже третину помешкань жителів району. За словами старшого дільничного цього підрозділу Олександра Акімова, він знає практично усіх на своїй території обслуговування, адже працює дільничним більше 20 років.
– Я постійно спілкуюся з громадянами, пояснюю їм, як не стати жертвою протиправних посягань. Особливу увагу приділяю літнім людям, котрі частіше потрапляють «під приціл» зловмисників, – говорить Олександр Олександрович. – Контролюю й осіб, які нещодавно звільнилися з місць позбавлення волі, схильних до вчинення правопорушень та насильства в сім’ї.
Завдяки тісній взаємодії з населенням правоохоронці отримують інформацію, яка може стати у нагоді для розкриття злочинів та попередження правопорушень.
За словами «шерифа», у його діяльності важлива, насамперед, профілактична робота. Бо, коли вдається не допустити злочину, то й людям на території дільниці живеться спокійніше. А це і є його головна мета.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool