Кіровоград: СМСЧ-19 отримає 5 мільйонів гривень

Вересень 08, 2015 | Новини | Переглядів: 1739 | Коментарі: 0

За інформацією газети професійної спілки працівників атомної енергетики та промисловості України «Атомник України» від 20 серпня 2015 року, Кабінет Міністрів виділив з резервного фонду держбюджету 139,3 млн. гривень медичних субвенцій на фінансування спеціалізованих медико-санітарних частин.

Таким чином «шахтарські», лікарні розташовані в Смоліно та в Кіровограді, теж отримають свою частку фінансування. Для цього Кіровограду, де розташована СМСЧ-19, яка обслуговує працівників Інгульської шахти, виділено 5 мільйонів гривень. Маловисківському району для потреб СМСЧ – 17 в смт. Смоліно, де обслуговуються працівники Смолінської та Новокостянтинівської шахт, виділено 6,1 млн. гривень. Нагадаємо, що після передачі на початку року СМСЧ в комунальну власність територіальних громад, колективи лікарень практично залишилися без фінансування.

Сергій Полулях.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool