Кіровоград: службова особа підозрюється в отриманні неправомірної вигоди

Вересень 10, 2015 | Новини | Переглядів: 1229 | Коментарі: 0

Працівники Управління протидії злочинності у сфері економіки УМВС в області затримали особу під час отримання частини коштів у сумі 3 тисяч гривень.

63-річний чоловік, використовуючи службове становище, вимагав від представника одного з підприємств 10 тисяч гривень за надання дозвільних документів.
У ході документування кримінального правопорушення було встановлено, що чоловік попередньо отримав частину неправомірної вигоди у сумі 2 тисяч гривень.
Під час чергової передачі коштів у сумі 3 тисяч посадовець був затриманий на місці події у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.
Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 368 «Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою» Кримінального кодексу України, триває.
Якщо вину особи буде доведено, йому загрожуватиме покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з конфіскацією майна.

На Кировоградщине у водителя автомобиля изъято почти 80 патронов и ручную гранату

За матеріалами
Управління протидії злочинності у сфері економіки УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool