Кіровоград: Сильний дощ з грозою призвів до підтоплень (ФОТО)

Травень 14, 2013 | Новини | Переглядів: 1318 | Коментарі: 0

14 травня близько 15:00 у місті Кіровограді сталося погіршення погодних умов. Сильний дощ з грозою призвів до підтоплень у окремих місцях.

Так, допомога рятувальників знадобилась власникам присадибної ділянки по провулку Кільцевому, де було налагоджено водовідведення. Відкачувати воду довелося і з підтопленого підвалу житлової п’ятиповерхівки по вулиці Попова та підвального приміщення будівлі, де знаходиться магазин «Екотехніка» по вулиці Бєляєва. Не обійшлося і без аварійних зупинок автотранспорту - на проїжджій частині тієї ж вулиці Бєляєва чотирьом водіям знадобилась допомога рятувальників, щоб вилучити їх авто з підтоплених ділянок.
Окрім того, до місць можливого підтоплення в обласному центрі для чергування було направлено особовий склад та чотири одиниці техніки. Пости виставлені на мостах по вулиці Кірова, вулиці В.Перспективній, Острівській та по вулиці Ж.Революції. Наразі заторів та підняття рівня води на дорогах не спостерігається.
Всього до ліквідації наслідків негоди залучалося 11 одиниць техніки та 48 чоловік особового складу.

Кіровоград: Сильний дощ з грозою призвів до підтоплень (ФОТО)
 

Управління ДСНС в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool