Кіровоград: сесія міської ради

Жовтень 07, 2014 | Новини | Переглядів: 1550 | Коментарі: 0

Сьогодні. 7 жовтня розпочала свою роботу 41 сесія Кіровоградської міської ради. Перед початком сесії до депутатського корпусу звернулися декілька ініціативних груп мешканців міста.

Представник ініціативної групи жителів гуртожитка по проспекту Університетському, 21 Світлана Бондаренко закликала депутатів допомогти їм повернути будинок у власність громади. Наразі право власності на цей будинок належить ПП "Вагран", і мешканці захищають свої інтереси у суді. Секретар міської ради Іван Марковський пообіцяв, що міська рада надасть максимальну юридичну допомогу кіровоградцям. З трибуни сесійної зали виступили і мешканці мікрорайону Катранівка. Вони звернулися до депутатів з проханням виконати у поточному році ремонт дороги по вулиці Десантників, оскільки це дасть можливість з’єднати транспортним сполученням ряд закладів охорони здоров’я: обласний онкологічний диспансер, обласну дитячу лікарню, третю міську поліклініку, лікарню швидкої медичної допомоги і госпіталь інвалідів. Жителі мікрорайону дали високу оцінку діяльності депутата Олександра Шамардіна і звернулися до представників мас – медіа з вимогою висвітлювати події на окрузі більш об'єктивно. Про підготовку міста до роботи в осінньо – зимових умовах звітував перед депутатським корпусом начальник головного управління житлово – комунального господарства Олександр Хачатурян, оскільки профільний заступник міського голови Геннадій Осетров перебував на лікарняному. Депутатів не задовольнила озвучена інформація, у них виникло багато запитань до доповідача і, як результат, Генадій Осетров 46 голосами був відправлений у відставку. Датою звільненні заступника міського голови буде вважатися перший день його виходу на роботу після одужання. Сьогодні міська рада також внесла зміни до міського бюджету на поточний рік. Прийнятим рішенням передбачається збільшення на 95 тисяч гривень видатків на поховання воїнів, що загинули в АТО. Ще 25 тисяч гривень, за рахунок коштів на допомогу ветеранам міста, від яких вони відмовилися на користь учасників антитерористичної операції, будуть спрямовані на організацію харчування дітей військовослужбовців у закладах освіти Кіровограда. Міська рада розподілила 47,6 мільйонів гривень субвенції на відшкодування різниці в тарифах для теплогенеруючих підприємств обласного центру та та виділила додатково 860 тисяч гривень для управління капітального будівництва, 1,5 мільйона гривень – головному управлінню ЖКГ, 400 тисяч гривень – відділу фізичної культури і спорту для будівництва спортивного майданчика в ДЮСШ №2 та додаткові 150 тисяч гривень Кіровській районній раді для придбання спеціального транспорту на перевезення дітей – інвалідів. Дерутати міської ради розпочали ттакож розгляд земельних питань з виділення ділянок родинам учасників АТО. У роботі сесії оголошено перерву. Про дату другого засідання буде оголошено додатково.

джерело


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool