Кіровоград: рятувальники вшанували полеглих воїнів

Вересень 02, 2015 | Новини | Переглядів: 914 | Коментарі: 0

2 вересня в Україні та світі відзначають День завершення Другої світової війни, трагедії, яка забрала життя мільйонів людей

 Цього дня у Кіровограді відбулися загальноміські заходи, під час яких керівництво області, пожежно-рятувальної служби, громадяни вшанували полеглих героїв та мирних жителів, життя яких забрала війна. Але і до сьогодні знайдено могили не усіх радянських солдатів. Тож пошукові організації займаються пошуком таких поховань, щоб кожен воїн був гідно вшанований нащадками. Сьогодні 57 невідомих солдатів, які полегли у кровопролитних боях за визволення Кіровоградщини знайшли вічний спочинок на Меморіальному комплексі «Фортечні Вали».

Церемонію перепоховання відвідали багато людей різного віку, а це ще раз засвідчує, що пам'ять про подвиги захисників Вітчизни житиме завжди.
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool