Кіровоград: рятувальники вибороли «срібло» з панкратіону

Квітень 02, 2015 | Новини | Переглядів: 796 | Коментарі: 0

Щорічно в рамках календарного плану фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» проводяться змагання з панкратіону. Днями за першість у цьому бойовому мистецтві зійшлись 6 команд-представниць силових структур Кіровоградщини.

Честь Управління ДСНС в області відстоювали шестеро юнаків: Бєлік Олександр, Гончарь Павло та Мороз Сергій – працівники аварійно-рятувального загону спецпризначеня Управління, а також Ткаліченко Олександр (ДПРЧ-3), Сафанов Антон (ДПРЧ-7) і Вишницький Сергій (ДПРЧ-5).
Панкратіон – це одне з найдревніших бойових мистецв, яке ще у 648 році до н.е. увійшло до програми Олімпійських ігор, будучи найоригінальнішим та найскладнішим видом змагань. Але якщо древній панкратіон був боротьбою з мінімальними обмеженнями, то поєдинки під час сучасної версії панкратіону проводяться з обмеженням часу, з використанням легких, зручних, і надійних захисних пристосувань, які дозволяють значно знизити травматизм. При цьому арсенал технічних можливостей дозволяє вести поєдинок на будь-якій дистанції, з будь-якого положення, що робить панкратіон ідеальною зброєю у сутичці з будь-яким противником.
Змагання з панкратіону серед силовиків відбувались у шести вагових категоріях, у трьох з них атлетам-рятувальникам вдалось вибороти друге місце. Тож у загальному заліку команда пожежно-рятувальної служби завоювала друге місце. З чим ми щиро вітаємо колег та бажаємо нових перемог.
Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool