Кіровоград: рятувальники отримали відзнаки, почесні грамоти та чергові звання

Серпень 23, 2014 | Новини | Переглядів: 1054 | Коментарі: 0

З нагоди відзначення чергової річниці незалежності України рятувальники обласного Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій отримали відзнаки, почесні грамоти та чергові звання.

Вітаючи особовий склад з цим знаменним святом, виконуючий обов’язки начальника У ДСНС в області Олег Мельчуцький зокрема зазначив, що служба порятунку Кіровоградщини внесла значну частку у розбудову сильної, єдиної та незалежної держави тим, що завжди високопрофесійно та відповідально ставиться до виконання завдань за призначенням та забезпечує безпеку громадян не лише на території регіону, а й нерідко допомагає колегам інших областей.
Також зі словами вдячності та привітаннями від імені архієпископа Кіровоградського і Новомиргородського Іоасафа до рятувальників звернувся протоієрей Євгеній Назаренко який побажав працівникам пожежно-рятувальної служби нових здобутків в ім’я єдності і процвітання нашої Батьківщини, а також Божого заступництва у нелегкій справі протистояння природним стихіям та техногенним катастрофам. Крім того, отець Євгеній вручив рятувальникам відзнаки Української православної церкви.
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool