Кіровоград: рух маршрутних таксі у вечірній час (розклади)

Грудень 13, 2013 | Новини | Переглядів: 1830 | Коментарі: 0

З інформацією про розклади руху чергових міських автобусів, що працюють у режимі маршрутного таксі та інтервал яких за маршрутами у вечірні години перевищує 15 хв.

Можна ознайомитися тут
Як повідомив начальник управління розвитку транспорту та зв’язку Віктор Зубченко, розклади руху складені за результатами розгляду звернень та пропозицій громадян, голів квартальних комітетів та громадських організацій. Пропозиції щодо удосконалення розкладів руху та інформація щодо їх порушень приймаються управлінням розвитку транспорту та зв’язку Кіровоградської міської ради за телефоном 24-58-98.
Крім зазначених у розкладах руху відправлень, перевізник може виконувати також додаткові рейси згідно з паспортом відповідного маршруту.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool