Кіровоград: розваги для дорослих та дітей

Травень 18, 2013 | Новини | Переглядів: 1245 | Коментарі: 0

Кіровоградський академічний обласний театр ляльок запрошує мешканців та гостей міста відвідати вистави театру для дітей та дорослих:

18 травня - вистава «Пурпурова квіточка» Є.Гімельфарб (російська мова) Рекомендований вік для перегляду – від 5 років

У будинку купця - три доньки-красуні, але найбільш лагідна і доброзичлива лише найменша - Оленка. Збираючись у далекі краї, батько приймає від доньок замовлення на подарунки. Для старших придбав, а з подарунком для Оленки, пурпуровою квіточкою, потрапив у біду. Дізнавшись про наміри купця, зачаклований господар саду відпускає чоловіка додому за умови обов’язкового повернення його самого або однієї з доньок. Та яка з них зважиться врятувати батька?..

19 травня – вистава «Сонечко та сніговички» О.Веселов Рекомендований вік для перегляду – з 5 років
Лірична казка про добрих сніговичків, які дуже хотіли якомога довше пожити на світі, тому відправилися на пошуки Сонечка з проханням не приходити навесні. Дорогою вони зустріли бідних звірят, які страждали від холоду і голоду. Зрозумівши, що кожне живе створіння мріє про тепло, сніговички, не роздумуючи, просять Сонечко швидше зігріти землю і всіх нових друзів. Вистава вчить співчувати і допомагати ближнім.

23 травня - вистава для дорослих «Собаче серце» за М.Булгаковим трагікомедія на 2 дії (російська мова) поч. о 18.30
Початок ХХ сторіччя. У країні панує хаос і розруха. Професор Преображенський, керуючись благородною метою зупинити моральне падіння нації і створити «нову» людину, проводить науковий експеримент - вживлює у мозок звичайного дворового пса гіпофіз померлого чоловіка. Та, на жаль, неймовірне перетворення собаки приносить лише повне розчарування та безліч клопоту.

Початок вистав для дітей – о 12.00 годині

Після вистав для дітей на стаціонарі проводяться ігрові програми
з врученням солодощів і дарунків.

УВАГА! Підходить до завершення щорічний конкурс «Кращий глядач сезону». Глядачі, які вже зібрали 25 і більше квитків на вистави для дітей і хочуть взяти участь у конкурсі, мають принести їх і зареєструватися до 30 травня 2013 року.
До 23 травня приймаються копії свідоцтв про народження дітей – іменинників травня.


Довідки за тел. (0522) 24-28-94, 24-37-76


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool