Кіровоград: розваги для дітей на вихідні

Вересень 20, 2014 | Новини | Переглядів: 1146 | Коментарі: 0

Кіровоградський академічний обласний театр ляльок запрошує мешканців та гостей міста відвідати вистави театру для дітей і дорослих

20 вересня – вистава для дітей «Братик Ослик» (6+)
(«Дорога до Віфлеєму») С.Ковальов
Віслючок, почувши від Зірки, що на світі є добрий Бог, якому потрібна допомога, тікає від жорстокого господаря і вирушає до Віфлеєму. Дорогою він зустрічає різних звірів і дізнається про несправедливість та оманливість світу. Побачивши у занедбаному сараї родину з немовлям та почувши про біду, яка їх підстерігає, Ослик без роздумів допомагає їм врятуватися. Лише згодом, дізнавшись, хто знаходиться у його візочку, відмовляється від манливої мрії стати зіркою і до кінця виконує свою місію. Адже до нього прийшло справжнє розуміння, що кожен має виконати своє призначення у житті і пройти свій шлях, яким би важким він не здавався.
- Розважальна програма до дня іменинника.

21 вересня - вистава для дітей «Бука» М.Супонін (4+)
Інтерактивна казка-гра, у якій маленьке Зайченя зовсім не хоче ні з ким товаришувати. Завжди чимось невдоволений, сидить набурмосений і на усі пропозиції звірят лише бубонить щось собі під ніс. Саме за це і прозвали
його Букою. Та одного разу, зустрівшись із Вовком, він потрапляє у таку халепу, вибратися з якої можна лише за допомогою справжніх друзів.
Початок вистав для дітей – о 12.00 годині
Після вистав для дітей на стаціонарі проводяться ігрові програми з врученням солодощів і дарунків.

Довідки за тел. (0522) 24-28-94, 24-37-76

Кіровоградський академічний обласний театр ляльок запрошує мешканців та гостей міста відвідати вистави театру для дітей і дорослих:


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool