Кіровоград: розпочався процес відновлення Олександрійського буровугільного комплексу

Грудень 02, 2013 | Новини | Переглядів: 879 | Коментарі: 0

Про це під час сьогоднішньої апаратної наради повідомив заступник голови ОДА Ярослав Арсірій.

Посадовець повідомив, що Міністром енергетики та вугільної промисловості України Едуардом Ставицьким днями підписано наказ про проведення реструктуризації Олександрійського буровугільного комплексу Це зроблено для того, щоб залучити інвестора для відновлення роботи комплексу за його прямим призначенням – видобування та переробки бурого вугілля.
– Я переконаний, що для багатьох жителів області, насамперед, для олександрійців, ця новина на сьогодні є значно важливішою за "майдани", адже мова йде про відновлення потужного виробництва, а це нові робочі місця, це зайнятість населення, збільшення надходжень до бюджетів та відповідно, реальне покращення життя людей, які проживають на цій території, – відзначив голова ОДА Андрій Ніколаєнко.
Очільник області також повідомив, що планує провести перемовини з власником підприємства Костянтином Жеваго щодо відновлення процесу погашення заборгованості по заробітній платі працівникам підприємства, і переконаний, що вже на цьому тижні вдасться забезпечити перші виплати по заборгованості, яка утворилася на цьому підприємстві.
Андрій Ніколаєнко також наголосив на необхідності тримати ситуацію із початком роботи Олександрійського буровугільного комплексу на постійному контролі, щоб громадськість була поінформована про всі кроки у цьому напрямку, коли розпочнеться відкачування води, про будівельні роботи та встановлення нового обладнання.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool