Кіровоград: розпочався монтаж шахово-шашкового павільйона

Серпень 07, 2014 | Новини | Переглядів: 1021 | Коментарі: 0

У Ковалівському парку тривають роботи з монтажу шахово-шашкового павільйону.

Дерев’яну конструкцію виготовили і привезли майстри з Івано-Франківської області. Як повідомив начальник управління капітального будівництва Віктор Ксеніч, відродження павільйону, який колись отримав заслужену популярність серед численних шанувальників інтелектуальих видів спорту Кіровограда, відбудеться на його рідному історико – географічному місці. Цікавий проект, виготовлений спільними зусиллями управління капітального будівництва і управління містобудування та архітектури, реалізується у Кіровограді за підтримки народного депутата України Станіслава Березкіна. Як повідомили у прес-службі Народного депутата, Станіслав Березкін прагне відродити шахові традиції у Кіровограді, збільшити кількість зацікавлених у заняттях, зокрема і молоді (сьогодні у спортшколах області шахами займається 203 спортсмена).

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool