Кіровоград розпочав підготовку до зими

Червень 16, 2016 | Новини | Переглядів: 799 | Коментарі: 0

Виконавчий комітет Кіровоградської міської ради затвердив заходи щодо підготовки міського господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2016/2017 року.

Аналізуючи хід опалювального періоду 2015/2016 року, начальник головного управління житлово – комунального господарства Олександр Хачатурян висловив занепокоєння станом розрахунків підприємств паливно-енергетичного комплексу міста за спожитий природний газ.

Так, станом на 10.05.2016 року сума боргу за спожитий природний газ теплопостачальними підприємствами перед НАК "Нафтогаз України" склала більше ніж 220,8 млн. грн.

Загальна заборгованість за спожитий природний газ по ДП "Кіровоградтепло" ТОВ "ЦНТІ УНГА" – 117,9 млн. грн, заборгованість на початок опалювального сезону 2015/2016 р. складала 93,9 млн. грн, яка збільшилась на 24,0 млн. грн.

Загальна заборгованість за спожитий природний газ по КП "Теплоенергетик" – 102,9 млн. грн, заборгованість на початок опалювального сезону 2015/2016 р. складала 94,0 млн. грн, яка збільшилась на 8,9 млн. грн.

Виконком попередив про персональну відповідальність керівників КП “ЖЕО № 1, 2, 3, 4 “КМР”, ОЖБК, ОСББ, КП “ЖЕК № 9” КМР”, організацій всіх форм власності, а також керівників підприємств та організацій, що мають на своєму балансі житлові будинки, за проведення необхідних ремонтних робіт та заходів з приведення їх у стан відповідно до вимог чинного законодавства у галузі підготовки теплових господарств та систем теплоспоживання до роботи в осінньо-зимовий період 2016/2017 року та рекомендував їм до 15 вересня 2016 року забезпечити оформлення на будівлі, об’єкти теплового господарства, електроенергетики паспортів готовності будинків та актів готовності теплового господарства до роботи в опалювальний період відповідно до встановлених чинним законодавством форм.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool