Кіровоград: розпочалася підготовка до ЗНО-2016

Листопад 10, 2015 | Новини | Переглядів: 1412 | Коментарі: 0

Як повідомили в управлінні освіти Кіровоградської  міської ради, реєстрація осіб, які виявили бажання взяти участь у ЗНО – 2016, здійснюватиметься з 01 лютого до 04 березня 2016 року на сторінці «Реєстрація – 2016», розміщеної на офіційному сайті Українського центру оцінювання якості освіти www.testportal.gov.ua.

Для успішної підготовки до ЗНО – 2016 та детального ознайомлення з процедурою його проведення майбутнім абітурієнтам рекомендується спробувати свої сили під час проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання.
Термін реєстрації для участі в пробному ЗНО – 2016 – із 05 до 30 січня 2016 року.
Зареєструватися для участі у пробному ЗНО – 2016 можна на сайті Одеського регіонального центру оцінювання якості освіти www.testp-center.od.ua.
Кількість предметів пробного ЗНО – 2016, на які може зареєструватися один учасник – не більше ніж два: один на 2 квітня і один на 9 квітня.
Мови, на які можуть бути перекладені завдання пробного ЗНО – 2016 – кримськотатарська, молдовська, польська, російська, румунська, угорська.
Пробне ЗНО проводиться за рахунок фізичних та юридичних осіб.
Інформацію про час і місце проходження пробного ЗНО – 2016 буде розміщено на інформаційних сторінках «Особистий кабінет учасника пробного ЗНО» до 12 березня 2016 року (сайт Одеського РЦОЯО www.testp-center.od.ua). Запрошення для участі у пробному ЗНО зареєстровані особи роздруковують самостійно.
Результати пробного ЗНО визначаються учасниками самостійно за інформацією, наданою РЦОЯО. Для визначення результатів пробного ЗНО буде застосовуватися пороговий бал «склав/не склав».
Під час проведення ПЗНО – 2016 буде організовано роботу сервісу «Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання за шкалою 100-200 балів» та надано доступ учасників до нього на інформаційних сторінках «Особистий кабінет учасника пробного ЗНО» (сайт Одеського РЦОЯО www.testp-center.od.ua).

Графік проведення пробного ЗНО – 2016

02 квітня 2016 року - українська мова
09 квітня 2016 року - англійська мова, біологія, географія, іспанська мова,
історія України, математика, німецька мова, російська
мова, фізика, французька мова, хімія.

Для отримання більш детальної інформації з питань ЗНО звертайтеся до ОРЦОЯО: м.Одеса, вул. Ак.Корольова, 26, або телефонуйте: (048) 784-69-95.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool