Кіровоград: родини загиблих учасників АТО визначалися із проектом пам’ятників

Липень 10, 2015 | Новини | Переглядів: 1103 | Коментарі: 0

У Кіровоградській міській раді відбулася зустріч заступника міського голови Сергія Колодяжного з членами сімей загиблих учасників антитерористичної операції.

Рідні героїв АТО ознайомилися з проектами виготовлення пам'ятників та впорядкування могил загиблих героїв на алеї Почесних поховань на території Рівнянського кладовища по вул. Героїв Сталінграда зробили свій остаточний вибір.
Нагадаємо, що відповідно до рішення виконавчого комітету Кіровоградської міської ради 34 сім'ям загиблих учасників антитерористичної операції для встановлення пам'ятників та впорядкування могил надається грошова допомога у розмірі 11 200 грн кожному на загальну суму 380, 8 тисяч гривень.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool