Кіровоград: родини переселенців та бійців АТО отримали картоплю

Листопад 20, 2014 | Новини | Переглядів: 805 | Коментарі: 0

До нашої області продовжують прибувати переселенці зі східних регіонів.

Впродовж минулого тижня прибуло 150 сімей у складі 210 осіб. Варто відзначити, що деякі родини повертаються до місць постійного проживання, та на минулому тижні відбули 59 осіб. Обласний штаб з питань соціального забезпечення переселенців, до якого входять також представники служби порятунку області, тримає ситуацію під контролем, постійно вивчає потреби внутрішньо переміщених громадян та інформує відповідні органи й міжвідомчий штаб, залучає волонтерські та громадські організації. Крім того, співробітники відділу психологічного забезпечення У ДСНС в області надають біженцям екстрену психологічну допомогу та проводять психопрофілактичну роботу. По мірі надходження заявок переселенців забезпечують теплим одягом, продуктами харчування та медикаментами, побутовими речами.
Нещодавно від Міжнародного німецько-українського благодійного фонду “Тавіфа” надійшла допомога - 9,175 т картоплі.
Картоплю було розподілено між родинами військовослужбовців, які перебувають у районі проведення антитерористичної операції, та переселенцями зі східних областей країни.
Ми вже повідомляли раніше про отримання допомоги переселенцями, які наразі мешкають у гуртожитку технічного університету у Кіровограді. Також картоплю надали до обласної лікарні й військового шпиталю та розподілили між обласними осередками Червоного Хреста і Армії Спасіння.
Нагадуємо, що з усіх питань щодо забезпечення внутрішньо переміщених осіб можна звертатись по телефону 101 (дзвінки безкоштовні як з мобільних, так і зі стаціонарних телефонів).
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool