Кіровоград: рейд у районі Лісопаркової

Вересень 24, 2015 | Новини | Переглядів: 1028 | Коментарі: 0

Лісонасадження на Новомиколаївці, що в обласному центрі, – місце, яке давно уподобали для свого відпочинку жителі міста. Адже тут можна насолоджуватись повітрям, напоєним ароматом хвої, і одночасно відпочити біля води.

Разом з тим не всі відпочивальники відповідально ставляться до безпеки під час відпочинку, що у підсумку шкодить і їм самим, і довкіллю.

Щоб таких випадків було якомога менше, зокрема щоб не виникало пожеж у лісових масивах області, працівники Служби порятунку проводять рейдові перевірки дотримання громадянами правил пожежної безпеки.

24 вересня такий рейд провели спільно з працівниками міліції у районі Лісопаркової у Кіровограді. Переважають тут хвойні дерева, тому людям потрібно бути особливо уважними, адже підстилка з хвої спалахує миттєво, низова пожежа може так само швидко перетворитись на верхову і розповсюдитись на всю ділянку лісонасаджень. Рятувальники нагадали відпочивальникам про небезпеку від недбало залишених вогнищ, покинутих недопалків чи сірників. Пояснили, що у період найвищої пожежної небезпеки не варто взагалі йти, а тим більше – їхати до лісу, і ні в якому разі не розкладати багать. Бажано робити це у так званих рекреаційних зонах та на обладнаних майданчиках. Щоб закріпити знання з пожежної безпеки у лісі, відпочивальникам залишили застерігаючі листівки.

Кировоградцы задыхаются от дыма!

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool