Кіровоград: рейд у мікрорайоні Велика Балка

Грудень 25, 2015 | Новини | Переглядів: 1592 | Коментарі: 0

Працівники обласного Управління ДСНС продовжують здійснювати рейдові перевірки у житловому секторі, аби нагадати жителям правила пожежної безпеки в опалювальний період та під час новорічних свят.

24 грудня рятувальники спільно з фахівцями Територіального центру соцобслуговування громадян Ленінського району провели масово-роз’яснювальну роботу у мікрорайоні Велика Балка м. Кіровограда.

Спілкуючись із жителями, зокрема й з категорії групи ризику, вони наголосили на тому, що за статистикою, пожежі найчастіше виникають саме через людський фактор – необережне поводження громадян при експлуатації пічного опалення, газового обладнання та електричних приладів, а також недотримання правил пожежної безпеки при використанні відкритого вогню.

Учасники рейду нагадали, що усі, хто користується пічним опаленням повинні знати: непочищені димоходи від сажі, наявність в них тріщин, а також відсутність топкового отвору – прямий шлях до пожежі. Варто бути пильними і тим, хто має газове опалення - рятувальники порадили використовувати лише прилади заводського виробництва, а у разі їх несправності звертатися за допомогою до фахівців відповідного профілю. Крім того, фахівці наголосили, що користуючись побутовими електроприладами, не слід перевантажувати електромережу.

Ще однією темою розмови з жителями мікрорайону було і важливе питання щодо дотримання правил безпеки життєдіяльності під час святкування Новорічних і Різдвяних свят. Рятувальники вручили листівки та порадили бути особливо обережними з піротехнічними виробами та святковою ілюмінацією.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool