Кіровоград: рейд у мікрорайоні Олексіївка

Березень 14, 2014 | Новини | Переглядів: 1180 | Коментарі: 1

14 березня у мікрорайоні Олексіївка обласного центру рятувальники спільно з працівниками соціальної служби провели рейд щодо дотримання правил пожежної безпеки мешканцями приватного сектору.

Особливу увагу учасники рейду звертали на відвідування пенсіонерів, які живуть у мікрорайоні.
Хоча опалювальний сезон добігає завершення, старенькі все ж користуються газовими приладами протягом року. Тому нагадування правил безпеки для них завжди актуальне. Відвідуючи кожну домівку, рятувальники нагадали основні правила безпеки під час користування газовим обладнанням. Зокрема, зупинилися на тому, що важливо регулярно перевіряти стан вентиляційних та димових каналів. І бажано не перекривати їх з метою збереження тепла в оселі. У відповідь господарі розповіли, що дбають про безпеку, тому газові котли щороку перевіряє фахівець газової служби.
Крім цього, рятувальники нагадали пенсіонерам і правила пожежної безпеки на подвір’ї. Навесні кожен наводить лад, прибираючи сміття, тож, щоб це не становило загрози рятувальники рекомендували не спалювати суху рослинність поруч з господарчими спорудами або деревами. Інакше багаття може завдати шкоди не лише довкіллю, а й майну.
На завершення рейду усім мешканцям надали застережні листівки та побажали безпеки у житлі. Подібні спільні рейди в обласному центрі триватимуть і надалі.

У ДСНС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool