Кіровоград: рейд по вулиці Полтавській

Листопад 19, 2015 | Новини | Переглядів: 1703 | Коментарі: 0

Як показує досвід фахівців пожежно-рятувальної служби, головною причиною пожеж стає людська необережність та легковажність. І хоча в обласному центрі будинків з пічним опаленням залишається все менше, правила безпеки у побуті пам’ятати необхідно і тим, хто користується централізованим чи індивідуальним опаленням.

Невимкнені електроприлади, звичайний недогляд за станом газових приладів та вентиляції або куріння у ліжку – це ті фактори, які можуть призвести до пожежі. Тому рятувальники не припиняють роз’яснювальну роботу з мешканцями Кіровограда.

18 листопада працівники обласного Управління ДСНС відвідали густонаселений мікрорайон вул.Полтавської. Під час відпрацювання рятувальники нагадали правила безпеки як старшим, так і молодшим мешканцям багатоповерхівок. Організатори рейду пояснили, що забороняється сушити одяг над газовими плитами, вмикати в мережу велику кількість електроприладів. Особливу увагу звернули рятувальники на безпеку молодшого покоління – батькам нагадали, що не варто залишати дітей самих удома чи надавати доступ до сірників та запальничок. Звичайно, потрібно пояснювати причину цих необхідних заборон. Спілкуючись безпосередньо зі школярами, працівники Служби порятунку пояснили якими наслідками можуть обернутись звичайні пустощі з вогнем та навели приклади, які траплялися зовсім нещодавно.

Жителі мікрорайону уважно поставилися до порад рятувальників і кожен висловив думку, що дбає про безпеку у власній квартирі, оскільки від цього залежить не тільки добробут, а й життя та здоров’я усіх членів родини.

Рятувальники і надалі пояснюватимуть мешканцям області як запобігти пожежі, та для більшої наочності залишатимуть листівки та пам’ятки, де наводяться необхідні поради. Рекомендуємо громадянам бути уважними та обережними не лише в опалювальний період, а й у будь-яку пору року. Бережіть себе та близьких!

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool