Кіровоград: рейд на річці Інгул

Січень 15, 2016 | Новини | Переглядів: 1225 | Коментарі: 0

Різкі перепади від плюсової температури до міцних морозів, від снігових заметілей до відлиги створюють сприятливі умови для виникнення надзвичайних подій на водоймах.

 У групі ризику – рибалки й діти. Перші нізащо не хочуть відмовлятись від свого захоплення, других штовхає на кригу дитяча цікавість та недогляд батьків. Ось і маємо сумний результат – вже в перші дні нового року на водоймі у Новоукраїнському районі загинув чоловік.

Щоб трагічних випадків, подібних цьому, траплялось якомога менше, працівники Служби порятунку проводять рейди водоймами області, спілкуються з рибалками та любителями зимових розваг на льоду, нагадуючи про правила безпеки, застерігаючи від виходу на кригу у період відлиги.

13 січня працівники Управління ДСНС в області здійснили рейдову перевірку дотримання громадянами правил безпеки на льоду на річці Інгул у Кіровограді. На скутій кригою річці з вудками розташувались рибалки, зовсім не боячись, що після кількох днів потепління таке захоплення межує з ризиком. Рятувальники поспілкувались з любителями підлідного лову, нагадали про необхідність дотримання правил безпеки, про способи порятунку й самопорятунку, надання першої допомоги. Також рибалки отримали від організаторів рейду застерігаючі листівки.

Прес-служба У ДСНС в області

Кіровоград: рейд на річці Інгул
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool