Кіровоград: рейд на Пацаєва

Листопад 26, 2015 | Новини | Переглядів: 2822 | Коментарі: 0

Рятувальники продовжують активно проводити рейдові перевірки у приватних секторах та багатоквартирних будинках, щоб нагадати жителям області про важливість неухильного дотримання правил пожежної і техногенної безпеки у осінньо-зимовий період.

26 листопада саме такий рейд було проведено серед жителів мікрорайонів Пацаєва та Попова обласного центру працівниками Управління ДСНС в області спільно з представниками Територіального центру соціального обслуговування Кіровської районної ради. Об’єктом уваги, в першу чергу, були люди похилого віку. Організатори рейду відвідали квартири громадян, якими опікується соціальний захист, поспілкувалися з мешканцями, вручили листівки та нагадали, щоб у разі будь-якої несправності, газового чи електричного обладнання, обов’язково викликали спеціалістів або повідомляли про це соціального працівника.

Варто сказати, що рятувальники під час проведення таких рейдів не обмежуються лише спілкуванням з людьми похилого віку та інвалідами, а й охоплюють всі категорії населення. Така масово-роз’яснювальна робота дає можливість привернути увагу громадян до питання ретельного дотримання правил безпеки життєдіяльності у побуті.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool