Кіровоград: протест «Правого Сектора» (ФОТО)

Липень 14, 2015 | Новини | Переглядів: 2412 | Коментарі: 0

Вчора 13 липня у Кіровограді за ініціативою представників Кіровоградської обласної організації «Правий Сектор» відбулася протестна акція.

Акція була проведена на площі ім.Г.Майдану перед приміщенням Кіровоградської обласної державної адміністрації.
Мета акції – підтримати Запасний батальйон добровольчого українського корпусу Правого Сектору «Закарпаття» (ЗБДУК ПР «Закарпаття»), у зв’язку з останніми подіями у м.Мукачево та висловлення вимог про звільнення Міністра внутрішніх справ України з займаної посади та притягнення винних до відповідальності.
Під час виступів було зазначено,що представники «Правого Сектору», обурені тим, що захисників Батьківщини хочуть виставити ворогами народу. Якщо держава не повернеться обличчям до народу, є вірогідність того, що ми втратимо державу.
Щодо важкого озброєння про яке кажуть в новинах і яке ніби то було у наших побратимів, ми нічого повідомити не можемо. Знаємо лише одне, що вся зброя яку мають представники наших добровольчих батальйонів, це зброя яка добута в боях потом і кров’ю. По всій країні проходять акції протесту представників наших побратимів, і це є ще одним доказом того що ми справжні патріоти і за нами народ.

Дмитро Бивалий, фото автора.

Кіровоград: протест «Правого Сектора» (ФОТО)

Кіровоград: протест «Правого Сектора» (ФОТО)

Кіровоград: протест «Правого Сектора» (ФОТО)


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool