Кіровоград: промо-акція на Олексіївці

Серпень 12, 2015 | Новини | Переглядів: 1830 | Коментарі: 0

12 серпня стати читачами бібліотеки-філії № 4 запрошували мешканців мікрорайону Олексіївка працівники бібліотеки під час проведення промо-акції «Місце зустрічі – бібліотека».

Метою акції була не тільки реклама бібліотеки та залучення нових читачів, а й бажання дізнатися точку зору мешканців мікрорайону про бібліотеку та їх відношення до читання.
Бібліотекарі вийшли на вулицю Ю.Яновського з міні-опитуванням «Якою ви бачите сучасну бібліотеку?». Переважна більшість опитаних вважають, що бібліотека і книга в її традиційному вигляді залишаться і надалі та будуть радувати своїх читачів навіть у час розвитку сучасних комп’ютерних технологій.
Перехожі охоче брали участь у майстер-класі «Пишаюся Україною», створюючи зі стрічок патріотичну квітку. Виставка нових надходжень привертала до себе увагу палітрою нових видань. Бібліотекарі роздавали перехожим календарики, рекламні листівки, запрошували оформити безкоштовний абонемент до бібліотеки.
Протягом дня проводились екскурсії бібліотекою, літературні вікторини, а наймолодші учасники акції з задоволенням взяли участь у конкурсі дитячого малюнку на асфальті «Мій світ».
Ціль, яку ми ставили перед собою, була досягнена. За час промо-акції новими читачами бібліотеки стали понад 50 осіб, яких ми завжди будемо раді бачити у нашій книгозбірні.

Бібліотекар Наталія Місаєва
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool