Кіровоград продовжує звільнятися від самовільної і незаконної реклами

Червень 16, 2015 | Новини | Переглядів: 1113 | Коментарі: 0

Виконавчий комітет Кіровоградської міської ради доручив управлінню містобудування та архітектури організувати демонтаж самовільно розміщених рекламних засобів за шістнадцятьма адресами.

До прийнятого рішення включені три рекламні щити на розі вул. Великої Перспективної та вул. Пушкіна, рекламні щити 3х6 метрів по вулиці Великій Перспективній біля лікарні Святого Луки, з боку ДЮСШ “Надія”, напроти супермаркету “Сільпо”по вулиці Преображенській з боку будівлі АТС, біля вулиці В’ячеслава Чорновола, з боку буд. №4, з боку входу до готелю “Київ”, на розі вулиці Жовтневої Революції та провулку Училищного, на розі Колгоспної та вулиці Павла Сніцара, рекламний щит по вулиці Генерала Жадова з боку буд. №23, корп. 3 біля ТЦ “Жадівський”, рекламний підвіс по вулиці Пашутінській біля Центрального ринку, рекламний вказівник на фасаді буд. №25 по вулиці 50 років Жовтня, рекламні засоби на конструкціях двох зупинок громадського транспорту по проспекту Правди та рекламні конструкції на фасаді буд. №91 по вулиці Гоголя.
Іншим рішенням виконком, враховуючи приписи про усунення порушень Правил розміщення зовнішньої реклами у місті Кіровограді та акти огляду технічного стану рекламних засобів від 29 вересня 2014 року № 2766 та від 12 травня 2015 року № 1369, а також пропозиції управління містобудування та архітектури Кіровоградської міської ради, доручив профільному управлінню демонтувати самовільно встановлені рекламні засоби у вигляді двосторонньої рекламної конструкції по вул. Яновського, з боку буд. № 157 та чотирьох двосторонніх рекламних сіті-лайтів на площі Богдана Хмельницького, одного по вул. Великій Перспективній, біля буд. № 10 та одного по вул. Преображенській (сквер «Центральний»).
Секретар міської ради Іван Марковський відзначив під час засідання виконкому, що місто почало ефективно звільнятися від самовільної і незаконної реклами. На жаль, звернув увагу серетар міськради, є і такі, хто заважає навести лад з розміщенням рекламних носіїв.
- При тому, що суддівський корпус у Кіровограді працює професійно, чесно, дотримуючись свого Кодексу честі, є суддя, який дозволяє собі виручати горе – підприємців, - акцентував увагу членів виконкому Іван Марковський. – він з легкістю виносить ухвали щодо запобіжних заходів, якими забороняється демонтаж на період розгляду справ у судах. Але низький рівень компетентності такого судді підтверджують Апеляційні суди. Один суд місто вже виграло і така ухвала скасована.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool