Кіровоград продовжує приймати переселенців

Вересень 15, 2014 | Новини | Переглядів: 1031 | Коментарі: 0

Про це на апаратній нараді в Кіровоградській міській раді повідомив начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Сергій Коваленко.

На сьогодні у Кіровограді зареєстровано 667 сімей переселенців, це 1492 осіб. Із кожним днем дана цифра збільшується, зазначив начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення.
За словами Сергія Коваленка, 82 особи проживає у гуртожитку технічного університету. 20 сімей знімає житло у готелі «Турист» за зниженою ціною( 33 гривні за добу). Близько 10 людей похилого віку проживають у Кіровоградському психоневрологічному інтернаті.
Частина переселенців розміщуються у родичів та знайомих. Міська влада вирішує нагальні соціально-побутові вимушених переселенців. Значна допомога надається управлінням охорони здоров'я Кіровоградської міської ради, зазначив Сергій Коваленко.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool