Кіровоград: прем’єра у лялькарів

Липень 18, 2013 | Новини | Переглядів: 877 | Коментарі: 0

74-й театральний сезон Кіровоградський академічний обласний театр ляльок завершує новою виставою за п’єсою пітерського драматурга Михайла Супоніна «Бука»

 

Це – інтерактивна казка-гра для дітей, у якій юні глядачі беруть безпосередню участь, допомагаючи героям вирішувати різноманітні проблемні ситуації, що торкаються дружніх стосунків і взаємодопомоги. Головний персонаж, маленький зайчик Бука, ні з ким не хоче товаришувати. Та одного разу, зустрівшись із Вовком, він потрапляє у загрозливе становище і розуміє, що лише друзі можуть його врятувати.
Працюють над виставою в ролі режисерів-постановників актриси театру - заслужена артистка України Вікторія Ставріаніді-Стогодюк та Евеліна Новопашена.
Художник-постановник, Оксана Шарій, запропонувала оригінальне рішення сценографії, якого ще ніколи не було у театрі: і ляльки, і увесь реквізит офактурюється кольоровим плетінням. Окрім того, у виставі втілено багато цікавих акторських і режисерських знахідок.
Музичне оформлення здійснює Володимир Бабіюк.
Ролі виконують молоді актори: Інна Кущ, Крістіна Стогодюк і Максим Борисов.
Прем’єра відбудеться 20 липня та в останню неділю місяця, на закриття сезону. Лялькарі впевнені, що нова постановка обов’язково сподобається кожному глядачеві від 3 до 103 років, і запрошують усіх мешканців та гостей міста на зустріч із гарною казкою.

Завліт театру Наталія Педько
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool