Кіровоград: правоохоронці підбили підсумки роботи

Серпень 18, 2015 | Новини | Переглядів: 976 | Коментарі: 0

У нараді Управління, яку провів начальник УМВС в області Сергій Кондрашенко, взяли участь його заступник, керівники галузевих служб та міськрайорганів.

Питання, які розглядалися, стосувалися результатів оперативно-службової діяльності в цілому, роботи по профілактиці та розкриттю злочинів, обліково-реєстраційної дисципліни, організації роботи посилених патрулів міліції, протидії наркоманії, вилучення з незаконного обігу зброї та вибухівки, охорони правопорядку під час відзначення державних свят.
Під час наради також обговорювалося питання ефективності роботи ветеранських організацій області, допомоги тим людям, які присвятили своє життя боротьбі зі злочинністю та в даний час знаходяться на заслуженому відпочинку.
- Моє завдання для керівників усіх міськрайорганів - опікуватися проблемами наших ветеранів. Кожен з них має відчувати турботу про себе, при необхідності отримати моральну, а якщо буде необхідно, і матеріальну допомогу. Вони повинні знати, що лишаються частиною нашого колективу і можуть розраховувати на кожного з нас, – зазначив очільник відомства.
За підсумками наради було прийнято низку важливих рішень, спрямованих на подальше підтримання належного стану правопорядку та безпеки мешканців області.
Прес-служба УМВС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool