Кіровоград: працівники ВДСО відзначили професійне свято (ФОТО)

Листопад 05, 2013 | Новини | Переглядів: 1674 | Коментарі: 0

Святкові заходи, присвячені 61-ій річниці з Дня створення підрозділу, відбулися в приміщенні актового залу обласного ВДСО Кіровоградщини.

Урочисті збори відкрив начальник відділу полковник міліції Олександр Спінул. Насамперед, Олександр Васильович привітав ветеранів та пенсіонерів служби, які стояли біля витоків підрозділу, сприяли його становленню у важкі часи, а також працівників, які сьогодні несуть службу, та подякував усім за вагомий внесок у загальний результат роботи.
До привітань та поздоровлень приєдналась громадська організація «Асоціація ветеранів підрозділів ДСО при УМВС України в Кіровоградській області». Заступник голови Асоціації Олександр Махінко вручив ветеранам подарунки, побажавши їм здоров’я та довгих років життя.
До присутніх звернулися ветерани служби, які побажали своїм молодшим колегам гідно продовжувати почату ними нелегку справу: берегти та захищати майно країни та громадян.
Також працівники підрозділів області від начальника Відділу одержали подарунки. Декільком працівникам ДСО було присвоєно чергові звання.
У залі панувала тепла та дружня атмосфера. Наостанок керівництво відділу Державної служби охорони та ветерани підрозділу сфотографувалися напам’ять.

4 листопада об 11:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватному житловому будинку у с.Іскрівка Петрівського району

4 листопада об 11:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватному житловому будинку у с.Іскрівка Петрівського району

За матеріалами
ВДСО при УМВС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool