Кіровоград: Працівникам міліції передали п’ять комплектів засобів індивідуального захисту та 40 одиниць засобів активної оборони

Травень 01, 2014 | Новини | Переглядів: 919 | Коментарі: 0

Така допомога стане у нагоді при комплектуванні громадських активістів, які несуть службу у зведеному загоні міліції на кордоні Кіровоградської області з Дніпропетровщиною.

– Сьогодні особовий склад міського відділу міліції забезпечений усім необхідним у достатній кількості. Однак в наші обов’язки входить і турбота про захист громадян, які за власним бажанням та покликом серця пліч-о-пліч з нами щодня виходять боронити свою батьківщину від ворога, – говорить начальник Олександрійського МВ УМВС України в Кіровоградській області Олександр Кодак.
– Це дуже важливо, коли люди ставляться один до одного з розумінням та повагою, – продовжує Олександр Олександрович – цінують свій народ, знаходять можливість підтримати і допомогти. Разом ми здатні не допустити будь-яких антигромадських проявів на своїй території.
Бронежилети, шоломи та газові балончики для правоохоронців Олександрії власним коштом придбав і передав через свого помічника їх земляк – народний депутат України Сергій Кузьменко.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool